Category Archives: Allmänt

Maskerad inspirationsidor

Dags att gå på maskerad eller Halloween närmar sig med stormsteg och du har absolut inte en aning om vad ska vara eller klä ut dig till? Vi försöker ju här på Maskeradbloggen att ge så mycket tips som vi kan, men det finns ju dom som gjort det mycket längre och gjort det väldigt bra så idag tänkte vi att rekommenderar två sidor som kan hjälpa er på traven till den där perfekta maskeradkläderna.

En amerikansk hemsida som heter Coolest Homemade Costumes som ger mycket bra tips på hur man kan skapa sina egna maskeradkläder hemma och samtidigt är det mycket privatpersoner som skickar in sina privata bilder.

Den andra hemsidan jag skulle vilja rekommenderar är Maskeradkläderbutiken som jag besöker ganska ofta för att hitta och hämta inspiration. Tycker dom har ett bra utbud och snygg och enkel design som gör det lätt att hitaa.

Maskeradbloggen slår upp dörrarna

Idag slår vi upp portarna för våran nya blogg här på Maskeradbloggen.se. Vi kör nytt rätt igenom och testar även nya temat för WordPress – Twentytwelve. Det verkar trevligt, men det är ju inte det denna bloggen kommer att handla om utan här kommer vi att skriva om vad domänen och titeln på denna blogg tyder – Maskerad och Halloween prylar, historier, dräkter och kläder tänkte vi att täcka med denna bloggen. Vi kommer att försöka hitta coola och udda outfits och försöka inspirera dig som läsare att till nytänk och nya upptåg nästa gång du ska på maskerad eller spöka ut dig till Halloween.