Category Archives: Bilder

Wall E maskeradkläder

Sugen på att klä ut dig till den lilla söta Disney roboten Wall E nu när det är maskeradtider? Här kommer lite inspirationsbilder för dig.

Kritkostymer

Något som ofta är riktigt snyggt när man går på maskerad och är ett par är att man matchar varandra. Hitta kostymer så man ser att man hör ihop. En snygg matchning med maskeradkläder är om man går som kritor eller krita och kritask. Ett exempel har ni i bilden här.

Snyggt och enkelt!

Läskig dragkedjesminkning

Här har jag hittat en ruskigt snygg zombiesminkning där man simulerar att man har en dragkedja rätt över ansiktet. Supersnyggt och sjukt verkligt och väljer du att göra denna utstyrsel vid nästa maskerad så är det givet succé.

Video hur du gör zombiesminkning

Superman maskeradkostym för hunden

Är det läge att kunna ta med hunden på maskeraden som ni är bjudna på? Självklart ska han en kostym som alla andra så att han inte hamnar utanför. Eller varför inte bara honom snygg inför Halloween :)

Här har du tips på hur du skapar denna underbara Superdog maskeradkostym till din hund.

  • Har du en hund som bilden, labrador, köp då en stor blue tröja billigt.
  • Skaffa Superman logo från en Google sökning och skriv ut den och sätt fast på tröjan.
  • Ta något rött plagg och skapa “byxorna” och capen och fästen på tröjan och hunden kommer göra succé på maskeraden.

Zombie sminkning

Här har ni ett underbart exempel/inspiration för dig som vill klä ut dig till zombie vid nästa maskerad. Det hela blir väldigt effektfullt när man använder sig av s k crazylinser med zombie tema. På Maskeradkläderbutiken.se har man även skapat en kategori med zombie maskeradkläder, masker och smink för att det ska vara enkelt att lyckas vid nästa maskerad eller Halloween. Kategorin om zombie hittar du här.

Ridande cheerleader

Hur skön är inte denna maskeraddräkten på en ridande cheerleader. Fotbollspelare kan inte tjäna särskilt bra om man kollar på han tänder eller så har han bara andra prioiteringar i livet. Älskar hur som helst maskeraddräkter som skapar illusioner som denna.