Category Archives: Halloween

Trender för Halloween 2013

Då är det alldeles strax för Halloween 2013 och vi tänkte kolla lite på vad det kan tänkas bli för trender för det i år.

Egentligen ser det väl inte ut att bli några jätteöverraskningar utan det ser även i år att domineras av zombies som har kommit väldigt starkt dom sista åren. Mycket troligtvis har Hollywood en stor påverkan här då man massproducerat filmer och serier med zombie-tema.

zombie-sjukskoterska-maskeraddrakt-1

Kritkostymer

Något som ofta är riktigt snyggt när man går på maskerad och är ett par är att man matchar varandra. Hitta kostymer så man ser att man hör ihop. En snygg matchning med maskeradkläder är om man går som kritor eller krita och kritask. Ett exempel har ni i bilden här.

Snyggt och enkelt!

Läskig dragkedjesminkning

Här har jag hittat en ruskigt snygg zombiesminkning där man simulerar att man har en dragkedja rätt över ansiktet. Supersnyggt och sjukt verkligt och väljer du att göra denna utstyrsel vid nästa maskerad så är det givet succé.

Video hur du gör zombiesminkning

Maskerad inspirationsidor

Dags att gå på maskerad eller Halloween närmar sig med stormsteg och du har absolut inte en aning om vad ska vara eller klä ut dig till? Vi försöker ju här på Maskeradbloggen att ge så mycket tips som vi kan, men det finns ju dom som gjort det mycket längre och gjort det väldigt bra så idag tänkte vi att rekommenderar två sidor som kan hjälpa er på traven till den där perfekta maskeradkläderna.

En amerikansk hemsida som heter Coolest Homemade Costumes som ger mycket bra tips på hur man kan skapa sina egna maskeradkläder hemma och samtidigt är det mycket privatpersoner som skickar in sina privata bilder.

Den andra hemsidan jag skulle vilja rekommenderar är Maskeradkläderbutiken som jag besöker ganska ofta för att hitta och hämta inspiration. Tycker dom har ett bra utbud och snygg och enkel design som gör det lätt att hitaa.

Superman maskeradkostym för hunden

Är det läge att kunna ta med hunden på maskeraden som ni är bjudna på? Självklart ska han en kostym som alla andra så att han inte hamnar utanför. Eller varför inte bara honom snygg inför Halloween :)

Här har du tips på hur du skapar denna underbara Superdog maskeradkostym till din hund.

  • Har du en hund som bilden, labrador, köp då en stor blue tröja billigt.
  • Skaffa Superman logo från en Google sökning och skriv ut den och sätt fast på tröjan.
  • Ta något rött plagg och skapa “byxorna” och capen och fästen på tröjan och hunden kommer göra succé på maskeraden.

Zombie sminkning

Här har ni ett underbart exempel/inspiration för dig som vill klä ut dig till zombie vid nästa maskerad. Det hela blir väldigt effektfullt när man använder sig av s k crazylinser med zombie tema. På Maskeradkläderbutiken.se har man även skapat en kategori med zombie maskeradkläder, masker och smink för att det ska vara enkelt att lyckas vid nästa maskerad eller Halloween. Kategorin om zombie hittar du här.